Toggle navigation
Publikatsioonid
Profiilid
Uurimisrühmad
Registrid
Abi ja info
Switch to English
Intranet
Publikatsioonid
Profiilid
Uurimisrühmad
Registrid
Abi ja info
English
Intranet
Andmebaasid
Publikatsioonid
Otsing
Valitud kirjed
0
Kaleda, Aleksei (autor)
Kõikidelt väljadelt
Allika otsing
Autori otsing
Märksõna otsing
Pealkirja otsing
algab
sisaldab
täpne vaste
Kõikidelt väljadelt
Allika otsing
Autori otsing
Märksõna otsing
Pealkirja otsing
algab
sisaldab
täpne vaste
—
Kõikidelt väljadelt
Allika otsing
Autori otsing
Märksõna otsing
Pealkirja otsing
algab
sisaldab
täpne vaste
—
Kõikidelt väljadelt
Allika otsing
Autori otsing
Märksõna otsing
Pealkirja otsing
algab
sisaldab
täpne vaste
—
Kõikidelt väljadelt
Allika otsing
Autori otsing
Märksõna otsing
Pealkirja otsing
algab
sisaldab
täpne vaste
—
Lisa tingimus
Liitotsing
filter
Tühista
×
teaviku laadid
raamat
..
artikkel ajakirjas
..
artikkel ajalehes
..
artikkel kogumikus
..
dissertatsioon
..
Open Access
..
Teaduspublikatsioon
..
aasta
ilmumisaasta
Toon andmeid..
autor
Toon andmeid..
TTÜ struktuuriüksus
Toon andmeid..
märksõna
Toon andmeid..
seeria-sari
Toon andmeid..
tema kohta
Toon andmeid..
võtmesõna
Toon andmeid..
Tühista
Kirjeid leitud
23
Vaata veel..
(4/89)
Ekspordi
ekspordi kõik päringu tulemused
(23)
Salvesta TXT fail
Salvesta PDF fail
prindi
Märgitud kirjetega toimetamiseks ava
valitud kirjed
kuva
Bibliokirje
Lühikirje
reasta
autor kasvavalt
autor kahanevalt
ilmumisaasta kasvavalt
ilmumisaasta kahanevalt
pealkiri kasvavalt
pealkiri kahanevalt
1
artikkel ajakirjas EST
/
artikkel ajakirjas ENG
Characterisation of chemical, microbial and sensory profiles of commercial kombuchas
Andreson, Maret
;
Kazantseva, Jekaterina
;
Kuldjärv, Rain
;
Malv, Esther
;
Vaikma, Helen
;
Kaleda, Aleksei
;
Kütt, Mary-Liis
;
Vilu, Raivo
International journal of food microbiology
2022
/
art. 109715
https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2022.109715
Journal metrisc at Scopus
Article at Scopus
Journal metrics at WOS
Article at WOS
artikkel ajakirjas EST
/
artikkel ajakirjas ENG
2
artikkel ajakirjas
Cryo-protective effect of an ice-binding protein derived from Antarctic bacteria
Mangiagalli, Marco
;
Bar-Dolev, Maya
;
Tedesco, Pietro
;
Natalello, Antonino
;
Kaleda, Aleksei
The FEBS journal
2017
/
p. 163-177 : ill
http://dx.doi.org/10.1111/febs.13965
artikkel ajakirjas
3
artikkel kogumikus
Does surface morphology of plant-based protein powders influence sensory perception?
Jakobson, Kadi
;
Kaleda, Aleksei
;
Kriščiunaite, Tiina
16th Baltic Conference on Food Science and Technology "Traditional meets non-traditional in future food" : FOODBALT 2023 : Book of abstracts
2023
/
p. 70
https://conferences.llu.lv/sites/llucs/files/conferences/foodbalt_2023/menu_attachments/FoodBalt_2023_Abstract_book.pdf
artikkel kogumikus
4
artikkel ajakirjas EST
/
artikkel ajakirjas ENG
The effect of apple juice concentration on cider fermentation and properties of the final product
Rosend, Julia
;
Kaleda, Aleksei
;
Kuldjärv, Rain
;
Arju, Georg
;
Nisamedtinov, Ildar
Foods
2020
/
art. 1401, 12 p
https://doi.org/10.3390/foods9101401
Journal metrics at Scopus
Article at Scopus
Journal metrics at WOS
Article at WOS
artikkel ajakirjas EST
/
artikkel ajakirjas ENG
5
artikkel ajakirjas
Effect of quality properties of added gluten on the texture and sensory properties of rye and buckwheat breads
Traksmaa, Anna
;
Kaleda, Aleksei
;
Nurme, Britta
;
Laos, Katrin
Agronomy research
2023
/
13 p. : ill
https://doi.org/10.15159/ar.23.082
artikkel ajakirjas
6
artikkel ajakirjas EST
/
artikkel ajakirjas ENG
Erratum to “Market mapping of plant-based milk alternatives by using sensory (RATA) and GC analysis” [Future Foods, 4 (2021) 100049] (Future Foods (2021) 4, (S2666833521000393), (10.1016/j.fufo.2021.100049))
Vaikma, Helen
;
Kaleda, Aleksei
;
Rosend, Julia
;
Rosenvald, Sirli
Future Foods
2022
/
Art. nr. 100166
https://doi.org/10.1016/j.fufo.2022.100166
Journal metrics at Scopus
Article at Scopus
artikkel ajakirjas EST
/
artikkel ajakirjas ENG
7
artikkel ajakirjas EST
/
artikkel ajakirjas ENG
Erratum to "Physicochemical, textural, and sensorial properties of fibrous meat analogs from oat-pea protein blends extruded at different moistures, temperatures, and screw speeds" [Future Foods, 4 (2021) 100092]
Kaleda, Aleksei
;
Talvistu, Karel
;
Vaikma, Helen
;
Tammik, Mari-Liis
;
Rosenvald, Sirli
;
Vilu, Raivo
Future foods
2022
/
art. 100162
https://doi.org/10.1016/j.fufo.2022.100162
Journal metrics at Scopus
Article at Scopus
Journal metrics at WOS
Article at WOS
artikkel ajakirjas EST
/
artikkel ajakirjas ENG
Seotud publikatsioonid
1
Physicochemical, textural, and sensorial properties of fibrous meat analogs from oat-pea protein blends extruded at different moistures, temperatures, and screw speeds
8
artikkel kogumikus
Extraction of ice structuring proteins from winter rye and winter wheat and assessment of activity
Kaleda, Aleksei
;
Taal, Laura
;
Laos, Katrin
9th Baltic Conference on Food Science and Technology "Food for Consumer Well-Being" : FOODBALT 2014 : Jelgava, Latvia, 8-9 May 2014
2014
/
[1] p
artikkel kogumikus
9
dissertatsioon
Functional analysis of ice-binding proteins and practical application in ice cream = Jääga seonduvate valkude funktsionaalne analüüs ja kasutamine jäätises
Kaleda, Aleksei
2018
https://digi.lib.ttu.ee/i/?11144
dissertatsioon
10
artikkel ajakirjas EST
/
artikkel ajakirjas ENG
How to balance the yield and protein content of air-classified pulse flour : the influence of the restriction valve
De Angelisa, Davide
;
Kaleda, Aleksei
;
Pasqualone, Antonella
;
Vaikma, Helen
;
Squeo, Giacomo
;
Caponio, Francesco
;
Summo, Carmine
Chemical engineering transactions
2021
/
p. 241-246
https://doi.org/10.3303/CET2187041
Journal metrics at Scopus
Article at Scopus
artikkel ajakirjas EST
/
artikkel ajakirjas ENG
11
artikkel ajakirjas EST
/
artikkel ajakirjas ENG
Ice cream structure modification by ice-binding proteins
Kaleda, Aleksei
;
Tsenov, Robert
;
Klesment, Tiina
;
Vilu, Raivo
;
Laos, Katrin
Food Chemistry
2018
/
p. 164-171
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.10.152
Journal at Scopus
Article at Scopus
Journal metrics at WOS
Article at WOS
artikkel ajakirjas EST
/
artikkel ajakirjas ENG
12
artikkel ajakirjas
Identification and functional analysis of a novel Antarctic ice binding protein
Mangiagalli, Marco
;
Bar-Dolev, Maya
;
Kaleda, Aleksei
;
Natalello, Antonino
New biotechnology
2016
/
p. S212
https://doi.org/10.1016/j.nbt.2016.06.1452
artikkel ajakirjas
13
artikkel ajakirjas EST
/
artikkel ajakirjas ENG
Impact of short-term heat treatment on the structure and functional properties of commercial furcellaran compared to commercial carrageenans
Eha, Kairit
;
Pehk, Tõnis
;
Heinmaa, Ivo
;
Kaleda, Aleksei
;
Laos, Katrin
Heliyon
2021
/
art. e06640
https://doi.org/10.1016/j.heliyon.2021.e06640
Journal metrics at Scopus
Article at Scopus
Journal metrics at WOS
Article at WOS
artikkel ajakirjas EST
/
artikkel ajakirjas ENG
Seotud publikatsioonid
1
Impact of short-term heat treatment on the structure and functional properties of carrageenans = Lühiajalise termilise töötluse mõju karragenaanide struktuurile ja funktsionaalsetele omadustele
14
artikkel ajakirjas EST
/
artikkel ajakirjas ENG
Instability of low-moisture carrageenans as affected by water vapor sorption at moderate storage temperatures
Friedenthal, Margus
;
Eha, Kairit
;
Kaleda, Aleksei
;
Part, Natalja
;
Laos, Katrin
SN Applied Sciences
2020
/
art. 243, 6 p. : ill
https://doi.org/10.1007/s42452-020-2032-9
Journal metrics at Scopus
Article at Scopus
Journal metrics at WOS
Article at WOS
artikkel ajakirjas EST
/
artikkel ajakirjas ENG
Seotud publikatsioonid
1
Impact of short-term heat treatment on the structure and functional properties of carrageenans = Lühiajalise termilise töötluse mõju karragenaanide struktuurile ja funktsionaalsetele omadustele
15
artikkel kogumikus
Instability of low-moisture carrageenans as affected by water vapor sorption at moderate storage temperatures : [conference paper]
Friedenthal, Margus
;
Eha, Kairit
;
Kaleda, Aleksei
;
Part, Natalja
;
Laos, Katrin
14th Baltic Conference on Food Science and Technology "Sustainable Food for Conscious Consumer" : FoodBalt 2021 : book of abstracts
2021
/
p. 116
https://tftak.eu/foodbalt/assets/files/Foodbalt_Book_of_Abstracs.pdf
artikkel kogumikus
16
artikkel ajakirjas EST
/
artikkel ajakirjas ENG
Market mapping of plant-based milk alternatives by using sensory (RATA) and GC analysis
Vaikma, Helen
;
Kaleda, Aleksei
;
Rosend, Julia
;
Rosenvald, Sirli
Future foods
2021
/
art. 100049
https://doi.org/10.1016/j.fufo.2021.100049
Journal metrics at Scopus
Article at Scopus
Article at WOS
artikkel ajakirjas EST
/
artikkel ajakirjas ENG
17
artikkel ajakirjas EST
/
artikkel ajakirjas ENG
Physicochemical and sensorial evaluation of meat analogues produced from dry-fractionated pea and oat proteins
De Angelis, Davide
;
Kaleda, Aleksei
;
Vaikma, Helen
;
Tamm, Martti
;
Tammik, Mari-Liis
;
Squeo, Giacomo
;
Summo, Carmine
Foods
2020
/
art. 1754, 15 p
https://doi.org/10.3390/foods9121754
Journal metrics at Scopus
Article at Scopus
Journal metrics at WOS
Article at WOS
artikkel ajakirjas EST
/
artikkel ajakirjas ENG
18
artikkel ajakirjas EST
/
artikkel ajakirjas ENG
Physicochemical, textural, and sensorial properties of fibrous meat analogs from oat-pea protein blends extruded at different moistures, temperatures, and screw speeds
Kaleda, Aleksei
;
Talvistu, Karel
;
Vaikma, Helen
;
Tammik, Mari-Liis
;
Rosenvald, Sirli
;
Vilu, Raivo
Future foods
2021
/
art. 100092, 8 p. : ill
https://doi.org/10.1016/j.fufo.2021.100092
Journal metrics at Scopus
Article at Scopus
Journal metrics at WOS
Article at WOS
artikkel ajakirjas EST
/
artikkel ajakirjas ENG
Seotud publikatsioonid
1
Erratum to "Physicochemical, textural, and sensorial properties of fibrous meat analogs from oat-pea protein blends extruded at different moistures, temperatures, and screw speeds" [Future Foods, 4 (2021) 100092]
19
artikkel kogumikus
Plant based milk alternatives - what makes them "milky"
Kalde, Helen
;
Rosenvald, Sirli
;
Rosend, Julia
;
Kaleda, Aleksei
14th Baltic Conference on Food Science and Technology "Sustainable Food for Conscious Consumer" : FoodBalt 2021 : book of abstracts
2021
/
p. 60
artikkel kogumikus
20
artikkel ajakirjas EST
/
artikkel ajakirjas ENG
Saturn-shaped ice burst pattern and fast basal binding of an ice-binding protein from an Antarctic bacterial consortium
Kaleda, Aleksei
;
Haleva, Lotem
;
Sarusi, Guy
Langmuir
2019
/
p. 7337-7346 : ill
https://doi.org/10.1021/acs.langmuir.8b01914
Journal metrics at Scopus
Article at Scopus
Journal metrics at WOS
Article at WOS
artikkel ajakirjas EST
/
artikkel ajakirjas ENG
21
artikkel ajakirjas EST
/
artikkel ajakirjas ENG
Structure of a bacterial ice binding protein with two faces of interaction with ice
Mangiagalli, Marco
;
Sarusi, Guy
;
Kaleda, Aleksei
;
Bar Dolev, Maya
The FEBS journal
2018
/
p. 1653-1666 : ill
https://doi.org/10.1111/febs.14434
Journal metrics at Scopus
Article at Scopus
Journal metrics at WOS
Article at WOS
artikkel ajakirjas EST
/
artikkel ajakirjas ENG
22
artikkel ajakirjas EST
/
artikkel ajakirjas ENG
Water sorption behaviour of commercial furcellaran
Eha, Kairit
;
Kaleda, Aleksei
;
Menert, Anne
;
Laos, Katrin
Heliyon
2022
/
10 p. : ill
https://doi.org/10.1016/j.heliyon.2022.e11056
Journal metrics at Scopus
Article at Scopus
Journal metrics at WOS
Article at WOS
artikkel ajakirjas EST
/
artikkel ajakirjas ENG
Seotud publikatsioonid
1
Impact of short-term heat treatment on the structure and functional properties of carrageenans = Lühiajalise termilise töötluse mõju karragenaanide struktuurile ja funktsionaalsetele omadustele
23
artikkel kogumikus
What would you want for a drink? Sensory mapping of plant-based milk alternatives
Vaikma, Helen
;
Kaleda, Aleksei
;
Rosend, Julia
;
Rosenvald, Sirli
EUROSENSE 2020: 9th European Conference on Sensory and Consumer Research
2020
artikkel kogumikus
Kirjeid leitud 23, kuvan
1 - 23
autor
47
1.
Kaleda, Aleksei
2.
Abišev, Aleksei
3.
Baburin, Aleksei
4.
Belinski, Aleksei
5.
Beljajev, Aleksei
6.
Bezdenežnõh, Aleksei
7.
Boldin, Aleksei
8.
Fimaier, Aleksei
9.
Fjodorov, Aleksei
10.
Gavrilov, Aleksei
11.
Glazov, Aleksei
12.
Günter, Aleksei
13.
Hodunkov, Aleksei
14.
Hõbemägi, Aleksei
15.
Hõbesaar, Aleksei
16.
Kazakov, Aleksei
17.
Kattel, Aleksei
18.
Kelli, Aleksei
19.
Kiselev, Aleksei
20.
Kulitškov, Aleksei
21.
Kuzin, Aleksei
22.
Kutin, Aleksei
23.
Levenko, Aleksei
24.
Netšunajev, Aleksei
25.
Opotski, Aleksei
26.
Penežko, Aleksei
27.
Petrov, Aleksei
28.
Porjadin, Aleksei
29.
Ridiger, Aleksei
30.
Rožkov, Aleksei
31.
Rubtsov, Aleksei
32.
Safonov, Aleksei
33.
Sedjakin, Aleksei
34.
Sinjuk, Aleksei
35.
Snatkin, Aleksei
36.
Zaidentsal, Aleksei
37.
Zverkov, Aleksei
38.
Talisainen, Aleksei
39.
Tepljakov, Aleksei
40.
Tretjakov, Aleksei
41.
Trifonov, Aleksei
42.
Tsinjan, Aleksei
43.
Tšinjan, Aleksei
44.
Tverskoi, Aleksei
45.
Tümanok, Aleksei
46.
Varkki, Aleksei
47.
Vaštšenko, Aleksei
CV
24
1.
Fjodorov, Aleksei
2.
Gavrilov, Aleksei 1944
3.
Gussev, Aleksei 1977
4.
Hõbesaar, Aleksei 1995
5.
Izvolski, Aleksei 1982
6.
Kurgvel, Aleksei
7.
Netšunajev, Aleksei 1983
8.
Opotski, Aleksei 1955
9.
Penezko, Aleksei
10.
Penežko, Aleksei 1987
11.
Riit, Aleksei 1912-1986
12.
Ritson, Aleksei
13.
Rozkov, Aleksei
14.
Rožkov, Aleksei 1973
15.
Rubtsov, Aleksei 1964
16.
Sedjakin, Aleksei 1958
17.
Sinjuk, Aleksei 1980
18.
Zaidentsal, Aleksei 1977
19.
Talisainen, Aleksei 1980
20.
Tepljakov, Aleksei 1987
21.
Trofimov, Aleksei 1913-?
22.
Tsõgankov, Aleksei 1912-1976
23.
Tümanok, Aleksei 1928-2000
24.
Varkki, Aleksei 1921-1992
tema kohta
17
1.
Kaleda, Aleksei
2.
Hõbemägi, Aleksei
3.
Hõbemägi, Aleksei, 1926-2021
4.
Juhhanov, Aleksei
5.
Mahnatš, Aleksei
6.
Penežko, Aleksei
7.
Snatkin, Aleksei
8.
Stepanov, Aleksei
9.
Zaidentsal, Aleksei
10.
Tepljakov, Aleksei
11.
Tolstoi, Aleksei Konstantinovitš, 1817-1875
12.
Tretjakov, Aleksei
13.
Tsõgankov, Aleksei, 1912-1976
14.
Tšinjan, Aleksei
15.
Tümanok, Aleksei
16.
Tümanok,Aleksei, 1928-2000
17.
Žemtšužnikov, Aleksei, 1821-1908
märksõna
1
1.
Aleksei Gorbatschev & Ko, nahatööstus
×
vaste
algab
lõpeb
sisaldab
reasta
Relevantsuse alusel
kasvavalt
kahanevalt
ilmumisaasta
autor
TTÜ struktuuriüksus
märksõna
seeria-sari
tema kohta
võtmesõna
Otsing
Valikud
0
ilmumisaasta
AND
OR
NOT
autor
AND
OR
NOT
TTÜ struktuuriüksus
AND
OR
NOT
märksõna
AND
OR
NOT
seeria-sari
AND
OR
NOT
tema kohta
AND
OR
NOT
võtmesõna
AND
OR
NOT