Toggle navigation
Otsi
Publikatsioonid
Profiilid
Registrid
Abi ja info
Switch to English
Intranet
Publikatsioonid
Profiilid
Registrid
Abi ja info
English
Intranet
Andmebaasid
Publikatsioonid
Otsing
Valitud kirjed
0
Tedersoo, Erge (autor)
Kõikidelt väljadelt
Autori otsing
Märksõna otsing
Pealkirja otsing
algab
sisaldab
täpne vaste
Kõikidelt väljadelt
Autori otsing
Märksõna otsing
Pealkirja otsing
algab
sisaldab
täpne vaste
—
Kõikidelt väljadelt
Autori otsing
Märksõna otsing
Pealkirja otsing
algab
sisaldab
täpne vaste
—
Kõikidelt väljadelt
Autori otsing
Märksõna otsing
Pealkirja otsing
algab
sisaldab
täpne vaste
—
Kõikidelt väljadelt
Autori otsing
Märksõna otsing
Pealkirja otsing
algab
sisaldab
täpne vaste
—
Lisa tingimus
Liitotsing
Tühista
Leitud autorid
Tedersoo, Erge 1954
CV
autor
teaviku laadid
raamat
artikkel ajakirjas
artikkel ajalehes
artikkel kogumikus
dissertatsioon
Open Access
Teaduspublikatsioon
aasta
Kirjeid leitud
73
Vaata veel..
(3/7)
Ekspordi
ekspordi kõik päringu tulemused
(73)
Salvesta TXT fail
Salvesta PDF fail
prindi
Märgitud kirjetega toimetamiseks ava
valitud kirjed
kuva
Bibliokirje
Lühikirje
reasta
autor kasvavalt
autor kahanevalt
ilmumisaasta kasvavalt
ilmumisaasta kahanevalt
nimi kasvavalt
nimi kahanevalt
pealkiri kasvavalt
pealkiri kahanevalt
1
Accreditation of food control laboratories in Estonia
Tedersoo, Erge
Jordbruk og samfunn : kongresrapport : NJF XXI kongress, As, 28. juni - 1. juli, 1999
1999
/
p. 324
artikkel kogumikus
2
Aflatoxins in farmed fish in Estonia
Tanner, Risto
;
Tedersoo, Erge
Case studies in food safety and environmental health
2007
/
p. 81-84
artikkel kogumikus
3
Algaja ürdiaed
Tedersoo, Erge
Aed
1997
/
5, lehekuu, lk. 1, 4
artikkel ajalehes
4
Applications of biotechnology in food engineering
Paalme, Toomas
;
Adamberg, Kaarel
;
Eha, Kairit
;
Friedenthal, Margus
;
Järvekülg, Lilian
;
Laos, Katrin
;
Kasemets, Kaja
;
Kann, Aino
;
Kask, Signe
;
Laht, Tiiu-Maie
;
Sirendi, Meelis
;
Tauts, Olev
;
Tedersoo, Erge
;
Täht, Riina
;
Vokk, Raivo
Food and nutrition = Toit ja toitumine
2002
/
p. 16-30
artikkel ajakirjas
5
Comparative study on anti-oxidant activity of garlic grown in different regions
Vokk, Raivo
;
Tedersoo, Erge
;
Lõugas, Tiina
;
Valgma, K.
;
Rosend, J.
Agronomy research
2014
/
p. 821-824
artikkel ajakirjas
6
Education and training needs for Estonian food industry
Tedersoo, Erge
Proceedings in CEECIS Fisheries Symposium, 1-4 September, 1998 in Kent, UK
[1998]
/
p. 124-136
artikkel kogumikus
7
Focus on hygiene training
Vokk, Raivo
;
Tedersoo, Erge
;
Laasik, Marju
Food Hygiene Europe'99 : Conference an Integral Approach to Practical Food Hygiene : 14-16 June, 1999, Amsterdam : abstracts of lectures and posters
[1999]
/
p. 85
artikkel kogumikus
8
Food safety - a challenge to implement HACCP system in Estonian food industry
Tedersoo, Erge
;
Vokk, Raivo
LUA proceedings
1997
/
12, p. 9-12
artikkel ajakirjas
9
Food safety assurance in food industry applying HACCP system
Tedersoo, Erge
Food and nutrition = Toit ja toitumine
1997
/
p. 17-26: ill
artikkel ajakirjas
10
Herbs as a challenge for agriculture in Estonia
Vokk, Raivo
;
Tedersoo, Erge
;
Lõugas, Tiina
;
Sillamaa, Triinu
Jordbruk og samfunn : kongresrapport : NJF XXI kongress, As, 28. juni - 1. juli, 1999
1999
/
p. 188
artikkel kogumikus
11
Hygiene training of food handlers
Tedersoo, Erge
Food and nutrition = Toit ja toitumine
2000
/
p. 29-40 : ill
artikkel ajakirjas
12
Implementation of HACCP system in Estonian food industry
Vokk, Raivo
;
Tedersoo, Erge
First International Food Safety & HACCP Conference : Development of a Common Understanding of the HACCP System : 17 and 18 February 1997, Noordwijk aan Zee, The Netherlands : abstracts of lectures and posters
[1997]
/
l. 75-76
artikkel kogumikus
13
Implementation of quality systems in Estonian food industry
Tedersoo, Erge
;
Vokk, Raivo
Food and nutrition = Toit ja toitumine
1996
/
p. 54-66: ill
artikkel kogumikus
14
Jõulud Kesk-Euroopas
Tedersoo, Erge
Aed
1995
/
jõulukuu: ill
artikkel ajalehes
15
Jõulukuu 1996
Tedersoo, Erge
;
Täht, Riina
Aed
1996
/
jõulukuu, lk. 2-4
artikkel ajakirjas
16
Kala kui väga väärtuslik toiduaine
Tedersoo, Erge
Maakodu
1997
/
10, lk. 32
artikkel ajakirjas
17
Kala meie rannavetes
Tedersoo, Erge
Maakodu
1998
/
2, lk. 31-32: ill
artikkel ajakirjas
18
Kala roiskumine algab peast ...
Tedersoo, Erge
Maakodu
1997
/
11, lk. 32: ill
artikkel ajakirjas
19
Kartul - meie teine leib
Tedersoo, Erge
Aed
1997
/
mihklikuu, lk. 2-4; viinakuu, lk. 4
artikkel ajalehes
20
Kartulikrõpsude poolt või vastu?
Tedersoo, Erge
Õhtuleht
1995
/
21. nov., lk. 10
artikkel ajalehes
21
Kas tõesti seentest allergia?
Tedersoo, Erge
Aed
1996
/
mihklikuu, lk. 2
artikkel ajakirjas
22
Kaua säilib kaunikene ...
Tedersoo, Erge
Aiakiri
1997
/
november, lk. 31-33
artikkel ajakirjas
23
Küüslauk maitse- ja ravimtaimena
Tedersoo, Erge
Aed
1996
/
jaanikuu, lk. 3
artikkel ajakirjas
24
Laboratory accreditation and its importance to HACCP
Tedersoo, Erge
Food and nutrition = Toit ja toitumine
1998
/
p. 5-14: ill
artikkel ajakirjas
25
Laboratory accreditation concerning food safety
Tedersoo, Erge
Microbiological Safety of Food : joint conference organized by Society for Applied Microbiology (UK), World Health Organization and Estonian Society for Microbiology : 10-11 May 2000, Tartu, Estonia
2000
/
l. 67
artikkel kogumikus
Kirjeid leitud 73, kuvan
1 - 25
eelmine
1
2
3
järgmine
CV
3
1.
Tedersoo, Erge 1954
2.
Ikart, Erge
3.
Tedersoo, Kalju 1948
pealkiri
2
1.
Lisaainete võlud ja valud : [tutvustab Erge Tedersoo]
2.
Mis E-sid sina sööd? : [küsimusele samal teemal vastab ka Erge Tedersoo]
autor
2
1.
Tedersoo, Erge
2.
Tedersoo, Kalju