Toggle navigation
Otsi
Publikatsioonid
Profiilid
Registrid
Abi ja info
Switch to English
Intranet
Publikatsioonid
Profiilid
Registrid
Abi ja info
English
Intranet
Andmebaasid
Publikatsioonid
Otsing
Valitud kirjed
0
Sarand, Inga (autor)
Kõikidelt väljadelt
Autori otsing
Märksõna otsing
Pealkirja otsing
algab
sisaldab
täpne vaste
Kõikidelt väljadelt
Autori otsing
Märksõna otsing
Pealkirja otsing
algab
sisaldab
täpne vaste
—
Kõikidelt väljadelt
Autori otsing
Märksõna otsing
Pealkirja otsing
algab
sisaldab
täpne vaste
—
Kõikidelt väljadelt
Autori otsing
Märksõna otsing
Pealkirja otsing
algab
sisaldab
täpne vaste
—
Kõikidelt väljadelt
Autori otsing
Märksõna otsing
Pealkirja otsing
algab
sisaldab
täpne vaste
—
Lisa tingimus
Liitotsing
Tühista
Leitud autorid
Sarand, Inga 1966
CV
autor
juhendaja
kommenteerija
teaviku laadid
raamat
artikkel ajakirjas
artikkel ajalehes
artikkel kogumikus
dissertatsioon
Open Access
Teaduspublikatsioon
aasta
Kirjeid leitud
45
Vaata veel..
(5/59)
Ekspordi
ekspordi kõik päringu tulemused
(45)
Salvesta TXT fail
Salvesta PDF fail
prindi
Märgitud kirjetega toimetamiseks ava
valitud kirjed
kuva
Bibliokirje
Lühikirje
reasta
autor kasvavalt
autor kahanevalt
ilmumisaasta kasvavalt
ilmumisaasta kahanevalt
nimi kasvavalt
nimi kahanevalt
pealkiri kasvavalt
pealkiri kahanevalt
1
Analysis of volatile compounds produced by different species of lactobacilli in rye sourdough using multiple headspace extraction
Kaseleht, Kristel
;
Paalme, Toomas
;
Mihhalevski, Anna
;
Sarand, Inga
International journal of food science & technology
2011
/
p. 1940-1946
artikkel ajakirjas
2
Antifungal potential of lactic acid bacteria against Aspergillus niger strain isolated from rye bread [Online resource]
Kontram, Kärt
;
Viiard, Ene
;
Surženko, Marianna
;
Sarand, Inga
Tartu Ülikooli ASTRA projekt PER ASPERA : Funktsionaalsed materjalid ja tehnoloogiad : [7-8 märts 2017, Tartu : teesid]
2017
/
[1] p
http://fmtdk.ut.ee/teesid/
artikkel kogumikus
3
Bacillus cereus - the mother or the sister of Bacillus thuringiensis
Kolsto, B.
;
Carlson, C.R.
;
Hegna, I.K.
;
Sarand, Inga
;
Gronstad, A.
Proceedings of the First Nordic Workshop on Bac.thuringiensis/Bac.cereus, Oslo, April 1994
[1994]
artikkel kogumikus
4
Biodegradation of m-toluate by pine rhizosphere associated microorganisms
Sarand, Inga
;
Timonen, S.
;
Koivula, T.
;
Sen, R.
;
Romantschuk, M.
UIB-GBF-CSIC-TUB Symposium "Biodegradation of Organic Pollutants", Mallorca, Spain, June 29 - July 3, 1996
[1996]
artikkel kogumikus
5
Biodegradation of m-toluate by pine, mycorrhizal fungus and associated bacteria
Sarand, Inga
;
Koivula, Teija
;
Timonen, Sari
;
Sen, Robin
;
Romantschuk, Martin
EMS 96 teaduskonverents, 6.-7. juuni 1996, Tallinn = EMS 96 Scientific Conference, 6-7 June 1996, Tallinn
[1996]
/
[1] p
artikkel kogumikus
6
Bioremediation in the mycorrhizosphere : characterization of mycorrhizal fungi and their associated biodegradative fluorescent Pseudomonads
Sarand, Inga
;
Timonen, S.
;
Sen, R.
;
Yrjald, K.
;
Rajamäki, M.
;
Koivula, T.
;
Haahtela, K.
;
Romantschuk, M.
Proc. 2nd Finnish Conf. Environmental Sciences, Helsinki, Nov. 16-18, 1995
1995
/
p. 225-228
artikkel kogumikus
7
Bioremediation in the mycorrhizosphere : characterization of mycorrhizal fungi and their associated biodegradative fluorescent Pseudomonas
Sarand, Inga
;
Timonen, S.
;
Sen, R.
;
Yrjald, K.
;
Haahtela, K.
;
Romantschuk, M.
7th Intern. Symp. on Microbial Ecology, Santos, Brazil, 27 Aug.-01 Sept., 1995
[1995]
artikkel kogumikus
8
Bioremediation in the mycorrhizosphere of pine
Romantschuk, M.
;
Koivula, T.
;
Koskiahde, I.
;
Peltola, R.
;
Sarand, Inga
;
Timonen, S.
;
Yrjälä, K.
;
Haahtela, K.
;
Sen, R.
Research Workshop on Environmental Biotechnology, Granada, Spain, Nov. 18-21, 1996
[1996]
artikkel kogumikus
9
Bioremediation of petroleum derived hydrocarbons in the plant mycorrhizosphere
Sen, R.
;
Sarand, Inga
;
Timonen, S.
;
Rajamäki, M.
;
Peltola, R.
;
Nurmiaho-Lassila, E.-L.
;
Koivula, T.
;
Haahtela, K.
;
Romantschuk, M.
1st International Conference on Mycorrhizae, California, USA, Aug. 4-9, 1996
[1996]
artikkel kogumikus
10
Bioremediation of petroleum waste products : a concerted effort of plants, mycorrhizal fungi and their associated bacteria
Timonen, S.
;
Sarand, Inga
;
Rajamäki, M.
;
Koivula, T.
;
Peltola, R.
;
Nurmiaho-Lassila, E.-L.
;
Haahtela, K.
;
Romantschuk, M.
;
Sen, R.
5th Meeting of Finnish Plant Scientists, Kuopio, Finland, May 23-24, 1996
[1996]
/
p. 135-136
artikkel kogumikus
11
Comparison of lactic acid bacteria population in the continously propagated industrial rye sourdoudh starter and the original lyophilised starter
Viiard, Ene
;
Morozozova, S.
;
Sarand, Inga
Food and nutrition = Toit ja toitumine
2009
/
p. 10-21 : ill
artikkel ajakirjas
12
Development of microbiome biobanks – challenges and opportunities
Ryan, M.J.
;
Schloter, M.
;
Berg, G.
;
Kostic, T.
;
Sarand, Inga
Trends in microbiology
2020
/
p. 89-92
https://doi.org/10.1016/j.tim.2020.06.009
artikkel ajakirjas
13
Diversity and stability of lactic acid bacteria during rye sourdough propagation = Piimhappebakterite mitmekesisus ja stabiilsus rukkileivajuuretise uuendamisel
Viiard, Ene
2014
dissertatsioon
14
Diversity of lactic acid bacteria in rye sourdough
Sarand, Inga
;
Paalme, Toomas
The 9th Symposium on Lactic Acid Bacteria : Egmond aan Zee, The Netherlands, August 31 - September 4, 2008 : abstract book
2008
/
p. A058
artikkel kogumikus
15
Effect of inoculation of a TOL plasmid containing mycorrhizosphere bacterium on development of Scots pine seedlings, their mycorrhizosphere and the microbial flora in m-toluate-amended soil
Sarand, Inga
;
Haario, Heikki
;
Ergensen, K.
;
Romantschuk, M.
FEMS microbiology ecology
2000
/
p. 127-141
artikkel ajakirjas
16
Establishment of microbial consortia in semi-solid laboratory rye sourdoughs during continuous propagation at different fermentation temperatures
Viiard, Ene
;
Bessmeltseva, Marjanna
;
Paalme, Toomas
;
Sarand, Inga
FoodMicro 2012 - Global Issues in Food Microbiology : 3-7 September 2012, Istanbul : book of abstracts
2012
artikkel kogumikus
17
Evaluation of the microbial community in industrial rye sourdough upon continuous back-slopping propagation revealed Lactobacillus helveticus as the dominant species
Viiard, Ene
;
Mihhalevski, Anna
;
Rühka, Tiina
;
Paalme, Toomas
;
Sarand, Inga
Journal of applied microbiology
2013
/
p. 404-412 : ill
artikkel ajakirjas
18
Evolution of bacterial consortia in spontaneously started rye sourdoughs during two months of daily propagation
Bessmeltseva, Marjanna
;
Viiard, Ene
;
Simm, Jaak
;
Paalme, Toomas
;
Sarand, Inga
PLoS ONE
2014
/
p. 1-12 : ill
artikkel ajakirjas
19
Fermentation patterns of mature laboratory rye sourdoughs
Viiard, Ene
;
Bessmeltseva, Marjanna
;
Sarand, Inga
TÜ ja TTÜ doktorikool "Funktsionaalsed materjalid ja tehnoloogiad" : 04.-05. märts 2014, Tartu
2014
/
[1] p
artikkel kogumikus
20
Growth characterization of individual rye sourdough bacteria by isothermal microcalorimetry
Mihhalevski, Anna
;
Sarand, Inga
;
Viiard, Ene
;
Salumets, Airika
;
Paalme, Toomas
Journal of applied microbiology
2011
/
2, p. 529-540
artikkel ajakirjas
21
Helicobacter pylori and the possible probiotic Lactobacillus salivarius co-exist in Estonian gastric biopsy sample
Roots, Kaisa
;
Kasak, Lagle
;
Suurmaa, Külliki
;
Sarand, Inga
;
Spuul, Pirjo
Helicobacter
2020
https://www.x-mol.com/paper/1304864948814581760
https://onlinelibrary.wiley.com/journal/15235378?tabActivePane=
https://doi.org/10.1111/hel.12745
artikkel ajakirjas
22
Impact of enviromental factors on the dynamics of microbiota in sourdoughs
Lutter, Liis
;
Anderson, Helena
;
Sarand, Inga
;
Jõudu, Ivi
14th Baltic Conference on Food Science and Technology "Sustainable Food for Conscious Consumer" : FoodBalt 2021 : book of abstracts
2021
/
p. 39
https://tftak.eu/foodbalt/assets/files/Foodbalt_Book_of_Abstracs.pdf
artikkel kogumikus
23
In situ transfer of the TOL plasmid pWWO : Km into the indigenous microbial population of Scots pine myccorrhizosphere
Sarand, Inga
;
Romatschuk, M.
VI International Congress on Pseudomonas : Molecular Biology and Biotechnology, Madrid, Spain, 4-8 Sept., 1997 : abstracts book
[1997]
/
p. 162
artikkel kogumikus
24
Means to improve the effect of in situ bioremediation of contaminated soil : an overview of novel approaches
Romantschuk, M.
;
Sarand, Inga
;
Petänen, T.
;
Peltola, R.
;
Jonsson-Vihanne, M.
;
Koivula, T.
;
Yrjälä, K.
;
Haahtela, K.
Environmental pollution
2000
/
p. 179-185
artikkel ajakirjas
25
Metabolic changes underlying the higher accumulation of glutathione in Saccharomyces cerevisiae mutants
Nisamedtinov, Ildar
;
Kevvai, Kaspar
;
Orumets, Kerti
;
Arike, Liisa
;
Sarand, Inga
;
Korhola, Matti
;
Paalme, Toomas
Applied microbiology and biotechnology
2011
/
4, p. 1029-1037 : ill
artikkel ajakirjas
Kirjeid leitud 45, kuvan
1 - 25
eelmine
1
2
järgmine
autor
37
1.
Sarand, Inga
2.
Bumblyte, Inga Arune
3.
Dailidiene, Inga
4.
Dailidienė, Inga
5.
Golbeck, Inga
6.
Goldbeck, Inga
7.
Grigoraviciute-Puroniene, Inga
8.
Gromõko, Inga
9.
Hiiesalu, Inga
10.
Inno, Inga
11.
Kangro, Inga
12.
Kavaliauskaite, Inga
13.
Klavina, Inga
14.
Kuljus, Inga
15.
Kuznecova, Inga
16.
Lapina, Inga
17.
Leinemann, Inga
18.
Liaudanskiene, Inga
19.
Lill, Inga
20.
Lips, Inga
21.
Lõokene, Inga
22.
Maimik, Inga
23.
Murutar, Inga
24.
Parts, Inga
25.
Petrova, Inga
26.
Petuhhov, Inga
27.
Põldsalu, Inga
28.
Retike, Inga
29.
Roos, Inga
30.
Sarand, J.
31.
Sarand, Riho-Jaak
32.
Soveri, Inga
33.
Zaitseva, Inga
34.
Zaitseva-Pärnaste, Inga
35.
Uusmaa, Inga
36.
Vau, Inga
37.
Villa, Inga
CV
9
1.
Sarand, Inga 1966
2.
Glaase, Inga 1961
3.
Kanošina, Inga
4.
Leinemann, Inga 1985-
5.
Lips, Inga 1974
6.
Lõokene, Inga 1941-2019
7.
Nurme, Inga
8.
Petuhhov, Inga 1963
9.
Vainik, Inga 1960
tema kohta
7
1.
Sarand, Inga
2.
Ahven-Murutar, Inga, 1935-
3.
Gromõko, Inga
4.
Leinemann, Inga, 1985-
5.
Lips, Inga, 1974-
6.
Lõokene, Inga
7.
Moreva, Inga
pealkiri
4
1.
Effects of deuterium implantation on the optical properties of Cu(InGa)Se2
2.
Inga ja pappkastide juhtum : Directori ülesanne
3.
Juubilar Inga Lõokene
4.
Low temperature air-annealing of Cu(InGa)Se2 single crystals
juhendaja
2
1.
Sarand, Inga
2.
Lips, Inga