Toggle navigation
Otsi
Publikatsioonid
Profiilid
Registrid
Abi ja info
Switch to English
Intranet
Publikatsioonid
Profiilid
Registrid
Abi ja info
English
Intranet
Andmebaasid
Publikatsioonid
Otsing
Valitud kirjed
0
pärm (märksõna)
Kõikidelt väljadelt
Autori otsing
Märksõna otsing
Pealkirja otsing
algab
sisaldab
täpne vaste
Kõikidelt väljadelt
Autori otsing
Märksõna otsing
Pealkirja otsing
algab
sisaldab
täpne vaste
—
Kõikidelt väljadelt
Autori otsing
Märksõna otsing
Pealkirja otsing
algab
sisaldab
täpne vaste
—
Kõikidelt väljadelt
Autori otsing
Märksõna otsing
Pealkirja otsing
algab
sisaldab
täpne vaste
—
Kõikidelt väljadelt
Autori otsing
Märksõna otsing
Pealkirja otsing
algab
sisaldab
täpne vaste
—
Lisa tingimus
Liitotsing
Tühista
Leitud autorid
Parm, Kenno
autor
Parm, Ülle
autor
teaviku laadid
raamat
artikkel ajakirjas
artikkel ajalehes
artikkel kogumikus
dissertatsioon
Open Access
Teaduspublikatsioon
aasta
Kirjeid leitud
31
Vaata veel..
(3/5)
Ekspordi
ekspordi kõik päringu tulemused
(31)
Salvesta TXT fail
Salvesta PDF fail
prindi
Märgitud kirjetega toimetamiseks ava
valitud kirjed
kuva
Bibliokirje
Lühikirje
reasta
autor kasvavalt
autor kahanevalt
ilmumisaasta kasvavalt
ilmumisaasta kahanevalt
nimi kasvavalt
nimi kahanevalt
pealkiri kasvavalt
pealkiri kahanevalt
1
Application of 13C and fluorescence labeling in metabolic studies of Saccharomyces spp
Nisamedtinov, Ildar
2006
https://digi.lib.ttu.ee/i/?91
https://www.ester.ee/record=b2195814*est
dissertatsioon
2
Changes of yeast cell plasma upon dehydration-rehyd[r]ation process
Khroustalyova, G.M.
;
Rapoport, A.I.
23rd Estonian Chemistry Days : abstracts of scientific conference
1997
/
p. 55
artikkel kogumikus
3
Characterisation of yeast strains using the A-stat method
Kasemets, Kaja
;
Paalme, Toomas
Food microbiology and food safety into the next millennium : proceedings of the Seventeenth International Conference of the International Committee on Food Microbiology and Hygiene (ICFMH) : Veldoven, The Netherlands, 13-17 September, 1999
1999
/
p. 644-645
artikkel kogumikus
4
Combined treatment of sulfate-rich molasses wastewater from yeast industry : technology optimization
Zub, Sergei
2007
https://digi.lib.ttu.ee/i/?376
https://www.ester.ee/record=b2325392*est
dissertatsioon
5
Comparison of different extraction methods for simultaneous determination of B complex vitamins in nutritional yeast using LC/MS-TOF and stable isotope dilution assay
Hälvin, Kristel
;
Paalme, Toomas
;
Nisamedtinov, Ildar
Analytical and bioanalytical chemistry
2013
/
p. 1213-1222 : ill
artikkel ajakirjas
6
Complex utilization of brewery yeast
Mandel, Mihkel
Kemia-kemi = [Finnish chemistry]
1991
/
p. 950
https://www.ester.ee/record=b1201067*est
artikkel ajakirjas
7
Doktoritöö: Eesti siidritööstus võiks mõelda kastist välja [Võrguväljaanne]
Harrik, Airika
novaator.err.ee
2021
"Doktoritöö: Eesti siidritööstus võiks mõelda kastist välja"
artikkel ajalehes
8
Effect of changing environmental conditions on the fermentative growth of Saccharomyces cerevisiae S288C: auxo-accelerostat study
Kasemets, Kaja
2006
https://digikogu.taltech.ee/et/item/63101bc8-ead9-4ce0-a441-1bd6815b7cd9
https://www.ester.ee/record=b2158103*est
dissertatsioon
9
Enhanced expression of human prostaglandin H synthase-2 in the yeast Pichia pastoris and removal of the C-terminal tag with bovine carboxypeptidase A
Kukk, Kaia
;
Samel, Nigulas
Journal of biotechnology
2016
/
p. 224-231 : ill
http://dx.doi.org/10.1016/j.jbiotec.2016.06.015
artikkel ajakirjas
10
Expression of human prostaglandin H synthases in the yeast Pichia pastoris = Inimese prostaglandiin H süntaaside ekspresseerimine pärmis Pichia pastoris
Kukk, Kaia
2016
http://www.ester.ee/record=b4621165*est
dissertatsioon
11
Growth efficiency of Saccharomyces cerevisiae on glucose/ethanol media with a smooth change in the dilution rate (A-stat)
Paalme, Toomas
;
Elken, R.
;
Vilu, Raivo
;
Korhola, Matti
Enzyme and microbial technology
1997
/
p. 174-181
https://doi.org/10.1016/S0141-0229(96)00114-7
artikkel ajakirjas
12
Impact of apple cultivar, ripening stage, fermentation type and yeaststrain on phenolic composition of apple ciders
Laaksonen, Oskar
;
Kuldjärv, Rain
;
Paalme, Toomas
;
Virkki, Mira
;
Yang, Baoru
Food chemistry
2017
/
p. 29-37 : ill
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.04.067
artikkel ajakirjas
13
Impact of Pichia kluyveri and Streptococcus thermophilus fermentation on milk flavour [Online resource]
Kollo, Kaia
;
Kõrge, Kristi
Tartu Ülikooli ASTRA projekt PER ASPERA : Funktsionaalsed materjalid ja tehnoloogiad : [7-8 märts 2017, Tartu : teesid]
2017
/
[1] p
http://fmtdk.ut.ee/teesid/
artikkel kogumikus
14
Invertaasi saamine õllepärmist
Kann, Jüri
;
Kask, Karl
;
Mühling, Anne
Konverentsi "Eesti keemiatööstuse toorainevarud rahvamajanduse teenistuses" ettekannete teesid : 9.-10. juunil 1970. a
1970
https://www.ester.ee/record=b1356064*est
artikkel kogumikus
15
"Kluyveromyces fragilise" β-galaktosidaasi immobiliseerimine polüakrüülamiidgeeli
Lausa, E.
;
Pappel, Kaie
XXXII üliõpilaste teaduslik-tehnilise konverentsi ettekannete teesid : pühendatud V. I. Lenini 110. sünniaastapäevale : 16.-18. aprill 1980
1981
/
lk. 134
https://www.ester.ee/record=b1322611*est
artikkel kogumikus
16
Methodology for analysis of peptide consumption by yeast during fermentation of enzymatic protein hydrolysate supplemented synthetic medium using UPLC-IMS-HRMS
Arju, Georg
;
Berg, Hidde Yael
;
Lints, Taivo
;
Nisamedtinov, Ildar
Fermentation
2022
/
art. 145
https://doi.org/10.3390/fermentation8040145
artikkel ajakirjas
17
Mixed culture fermentations of lactic acid bacteria and yeast
Kasemets, Kaja
;
Paalme, Toomas
8th European Congress on Biotechnology, August 17-21, 1997, Budapest : book of abstracts
1997
/
p. 205, TU2413
artikkel kogumikus
18
Non-linear structure identification of a fed-batch bakers' yeast process - a simulation study of two techniques
Keulers, M.
;
Sepp, K.
;
Breur, A.
;
Reyman, G.
Automation, simulation & measurement : ASM'91 : 3rd biennal conference, Tallinn, October 7-11, 1991. Section A. Section M / Tallinn Technical University
1992
/
p. 82-87: ill
artikkel kogumikus
19
Optimisation of selenium-enriched yeast production by fed-batch and D-stat methods
Külvet, Kadri
Food and nutrition = Toit ja toitumine
2003
/
p. 79-80
artikkel ajakirjas
20
Peptides : an underestimated nitrogen source for yeast in food fermentations
Nisamedtinov, Ildar
;
Mooses, Kaspar
;
Kevvai, Kaspar
;
Saaremets, Signe
14th Baltic Conference on Food Science and Technology "Sustainable Food for Conscious Consumer" : FoodBalt 2021 : book of abstracts
2021
/
p. 15
https://tftak.eu/foodbalt/assets/files/Foodbalt_Book_of_Abstracs.pdf
artikkel kogumikus
21
Rain Kuldjärv. Metsiku pärmi metsikus ja kultuurpärmi kultuursus. Intervjuu : Rain Kuldjärv
Kuldjärv, Rain
Teadus kolme minutiga : 2015-2016
2017
/
lk. [28]-37 : portr., ill
http://www.ester.ee/record=b4654069*est
artikkel kogumikus
22
Simultaneous utilization of ammonia, free amino acids and peptides during fermentative growth of Saccharomyces cerevisiae
Kevvai, Kaspar
;
Kütt, Mary-Liis
;
Nisamedtinov, Ildar
;
Paalme, Toomas
Journal of the Institute of Brewing
2016
/
p. 110-115 : ill
http://dx.doi.org/10.1002/jib.298
artikkel ajakirjas
23
The effect of cidermaking practices on ester production by yeast = Siidri valmistamise tingimuste mõju estrite tootmisele pärmide poolt
Rosend, Julia
2021
https://www.ester.ee/record=b5453385*est
https://digikogu.taltech.ee/et/Item/20a90baf-63ea-4dc3-9d59-3278f74798b5
dissertatsioon
24
The effect of oxygen, ethanol and biomass concentration on growth rate of distillers yeast : the PH-stat study
Kasemets, Kaja
;
Laht, Tiiu-Maie
;
Nisamedtinov, Ildar
;
Paalme, Toomas
Yeast as a cell factory : EC Framework IV Symposium, The Niederlands, 30. Nov. - 2. Dec. 1998 : abstract book
1998
/
p. 162-164
artikkel kogumikus
25
The effects of apple variety, ripening stage, and yeast strain on the volatile composition of apple cider
Rosend, Julia
;
Kuldjärv, Rain
;
Rosenvald, Sirli
;
Paalme, Toomas
Heliyon
2019
/
art. e01953, 7 p. : ill
https://doi.org/10.1016/j.heliyon.2019.e01953
artikkel ajakirjas
Kirjeid leitud 31, kuvan
1 - 25
eelmine
1
2
järgmine
pealkiri
2
1.
Missuguse hapega pärm on parem ja tugevam, kas piima- või väävlihapega pärm?
2.
Kahtlen, järelikult olen olemas. Küberneetik ja matemaatik Rünno Mullari (poeg), Vaps ja kunstnik Raiu Mullari ehk Boris Parm (isa)
autor
2
1.
Parm, Kenno
2.
Parm, Ülle
märksõna
1
1.
pärm